op At Monday
Bedrijven
Werken bij

Awesome & Sparkles


       

                       AWESOME & SPARKLES
    

Awesome & Sparkles is een communicatiebureau dat gespecialiseerd is in het bedenken en ontwerpen van visuele concepten. We geven advies, maken communicatieplannen, ontwerpen identiteiten en concepten en zorgen vervolgens voor alle communicatiemiddelen, online en offline.

 

Visueel Concept;
We maken meer dan een logo of een huisstijl, dit zijn slechts onderdelen van je visueel concept. Het visueel concept is de fundering van je communicatie. Het zorgt voor consequentie, voor een samenhangend geheel.

 

Copywriting;
Bij Awesome & Sparkles werken we met een klassieke Art Director – Copywriter duo. Samen maken ze de concepten. De Art Director richt zich op het visuele en de Copywriter op de pay-off, de slogan(s) en het verband tussen dit alles.

 

Graphic Design;
We vertalen je visueel concept door naar al je communicatiemiddelen. We werken samen met diverse druk, print, sign- en internet-partners. Onze ontwerpers hebben de beste hbo-opleidingen afgerond in respectievelijk Northampton (UK) en Lincoln (UK).

 

Illustratie;
Een goede ontwerper kan met alleen een leeg vel en een potlood iets goeds neer zetten. We maken met infographics de ingewikkeldste processen simpel, maar maken ook prenten en patronen voor op of in producten als kleding en boeken.

 

 

                       MET COMMUNICATIE VERDIEN JE GELD, MITS JE HET GOED DOET!
Als je een huis bouwt zorg je dat je eerst een bouwtekening hebt en een goed gestructureerd plan. Zo voorkom je dat je huis instort of dat er onnodig kosten gemaakt moeten worden omdat iets toch niet helemaal op de juiste manier gedaan is. Het helpt dus om efficiënt te bouwen aan een optimaal resultaat. Bij je bedrijf is dat niet anders, zeker als het om je communicatie gaat. Maak een communicatieplan. We zien veel bedrijven die maar wat roepen via een medium dat toevallig op dat moment voorbij kwam. Die een zolder aan het bouwen zijn terwijl er nog geen fundering is. Ze hebben niet echt nagedacht over wat ze communiceren en weten al helemaal niet of het ze uiteindelijk iets oplevert. Awesome & Sparkles helpt je aan een goed plan. Niet aan een dik en vaag rapport dat je ergens in een la gooit, maar overzichtelijk op 4 of 5 A4-tjes. We komen ook evalueren om te zorgen dat het je iets oplevert, en blijft opleveren.
huis

 

                                                         HAPPY CUSTOMER WARRANTY
Awesome&Sparkles begrijpt dat een opdrachtgever graag van te voren weet wat een ontwerp gaat kosten. Wij spreken voordat we aan een ontwerp beginnen dan ook altijd de ontwerp tijd af. Omdat we alleen genoegen nemen met een “Happy customer”, garanderen we het gewenste resultaat voor de afgesproken prijs.

 

Awesome & Sparkles