Werken bij Blok 63-s
Bedrijven
Werken bij

Blok 63-s

Blok 63-S aan de Philitelaan is een servicepunt voor bewoners van de appartementenblokken 59, 61 en 63, maar het is óók een ontbijt- en lunchcafé.

,,We willen een huiskamer zijn waar huurders altijd met vragen terechtkunnen, maar waar ook iedereen iets kan eten of drinken", zegt Yvonne Kooijmans van de uitbater, de Regionale Huismeester.

 

Blok 63-S is onderin het wooncomplex met die naam, aan de Philitelaan, bij de schoorsteen. Het idee was om de bewoners van de drie nieuwe complexen een servicepunt te geven. ,,Park Strijp Beheer vroeg of we dat wilden opzetten. Maar dan moest er wel horeca bij", vertelt Kooijmans. Haar man Ed is directeur van de Regionale Huismeester, een bedrijfje dat het beheer- en onderhoud van gebouwen verzorgt met mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt, onder meer op Strijp-S bij projecten als Space-S. ,,Ed kan dit er niet ook bijdoen, dus toen heb ik besloten dat ik het wel wilde doen", aldus Kooijmans. Zij was onder meer werkzaam bij de sociale werkvoorziening.

Een unieke locatie op Strijp-S bij de schoorsteen: Blok 63-S!
Beleef de energie en open sfeer in dit culturele en creatieve hart van Eindhoven. Gewoon lekker eten, gezelligheid, bewoners die elkaar ontmoeten en ondernemers die elkaar hier vinden. Ontbijt, lunch, een borrelplank in de namiddag, wij ontvangen je graag.
De S staat niet alleen voor service die je gewend bent in de horeca, maar ook voor servicepunt van onze huismeesters van De Regionale Huismeester. Heb je een klusje, vraag het ons. Wij staan voor je klaar!


Zien we jou binnenkort ook bij Blok 63-S?

Blok 63-S

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blok 63-S     OPENINGSTIJDEN

Maandag        09:30 – 17:00

Dinsdag 09:30 – 17:00

Woensdag 09:30 – 17:00

Donderdag 09:30 – 17:00

Vrijdag 09:30 – avond

 

Blok 63-s