Werken bij Contraqs
Bedrijven
Werken bij

Contraqs

In- en Verkoopbemiddeling op basis van contractbeheer voor het midden– en kleinbedrijf en de ZZP’er

 

Hoe werkt ContraQs?

 

ContraQs werkt twee kanten op: de klant is de leverancier en de leverancier is de klant. Op basis van contractbeheer kunnen de aangesloten bedrijven toegang krijgen tot de vraag naar producten en diensten van andere aangesloten bedrijven door middel van het inkopen van leads. Met ContraQs is het zoeken en vinden van leveranciers of klanten voorbij.

 

Hoe werkt het voor de klant?

 

U meldt uw lopende bedrijfscontracten geheel of alleen met de looptijden bij ContraQs aan. Wordt u rechtstreeks benaderd door commerciële bedrijven? Stuur ze door naar ContraQs. Wij bemiddelen voor u.

ContraQs meldt het naderende einde van de looptijd van het contract. Aan u de keus: wordt het verlengen of veranderen van leverancier? Op onafhankelijke basis en op uw verzoek en voorwaarden, brengen wij u in contact met nieuwe potentiële leveranciers. Wij bieden hierbij de mogelijkheid tot het vinden van de beste contracten en het effectief beheren van uw tijd en overheadkosten.

 

Hoe werkt het voor de leverancier?

 

U koopt warme leads in bij ContraQs. Wij brengen u op de hoogte van een actuele vraag naar uw product of dienst. Met één lead brengen wij u in contact met de potentiële klant. Ook kunnen wij u als leverancier voorstellen bij nieuwe bedrijven die u product of dienst nog niet hebben.

Op deze manier kunt u het aantal verwachte afspraken vooraf inplannen. Wij bieden hiermee de mogelijkheid tot een planmatige aanpak van uw verkoopactiviteiten.

Zo kunnen u en uw klant effectiever tijd beheren en besparen op de overheadkosten.

Contraqs