Werken bij Fleetaccess
Bedrijven
Werken bij

Fleetaccess

         

                                Fleetaccess

biedt de totaaloplossing voor uw wagenpark;

 

Over ons

Fleetaccess biedt een totaaloplossing op het gebied van auto-elektronica voor bedrijven en particulieren. Fleetaccess focust zich op maximale  kwaliteit tegen een gunstige prijs kwaliteit verhouding. De duurste  is niet altijd de beste en de goedkoopste niet altijd de slechtste. Zowel bedrijven als particulieren zijn opzoek naar een balans tussen prijs en kwaliteit. Hiervoor bent u bij Fleetaccess aan het juiste adres.
 

Fleetaccess heeft ondertussen al  10 jaar ervaring in de branche en weet voor haar klanten de perfecte prijs kwaliteitsverhouding samen te stellen. Fleetaccess bestaat uit een team van enthousiaste medewerkers waarbij service en kwaliteit voorop staat. Fleetaccess is dagelijks actief door heel Nederland heen. Inbouw op locatie is voor ons geen enkel probleem. Wij werken voor zowel bedrijven als voor particulieren, iedereen is welkom.
 

Voor bedrijven biedt Fleetaccess een interessante totaaloplossing voor het gehele wagenpark. Doordat Fleetaccess samenwerkt met een aantal verschillende partners bieden wij een totaaloplossing voor het wagenpark. Tussen deze partners is een nauwe samenwerking waarbij de kwaliteit kan worden gewaarborgd.
 

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het leveren van alarmsystemen, carkits, track en trace systemen, ritregistratiesystemen, Stinger radardetectie, cruisecontrole, parkeersensoren, achteruitrijdsystemen, chiptunen, etc.
 

Fleetaccess streeft erna om ten alle tijden een A-kwaliteit te bieden tegen B-prijzen, met 5 jaar inbouwgarantie en een maximale klanttevredenheid.

 

Cruisecontrol inbouwen

Fleetaccess biedt totaaloplossing voor uw wagenpark en kan als vanzelfsprekend cruisecontrol voor u inbouwen. U kunt bij Fleetaccess terecht voor de meest comfortabele cruisecontrol systemen die u ook nog eens kunt laten inbouwen op locatie.

 

Ritregistratie

Fleetassist, het private label van Fleetaccess, levert een volledig geautomatiseerd ritregistratiesysteem, waarmee de mogelijkheden oneindig zijn. Een geautomatiseerde ritregistratie zorgt ervoor dat u zelf of medewerkers van een bedrijf worden ontlast met het bijhouden van elke gereden rit. Deze registratie is nodig om een sluitende kilometerregistratie te maken, zodat er geen bijtelling betaald hoeft worden.

 

Track and trace

Fleetaccess heeft haar eigen private label voor ritregistratie / track & trace systeem op de markt gebracht: Fleetassist. Onze know how en uitgebreide kennis van de markt heeft Fleetassist doen ontstaan. Na jarenlange ervaring met de verkoop van andermans producten heeft Fleetaccess het optimale fleetmanagement pakket voor ritregistratie / track & trace van uw voertuig(en) weten samen te stellen. Hard- en software zijn onder één dak ontwikkelt, waarbij gekozen is voor de beste kwaliteit en laatste technologieën. Maximale stabiliteit en korte lijnen zijn hierdoor gegarandeerd! Verwar het Fleetassist systeem niet met een SCM goedgekeurd voertuigvolgsysteem.

 

Autoalarm

Fleetaccess biedt diversen SCM alarmsystemen om uw voertuig goed te beveiligingen. Onze SCM alarmsystemen voldoen aan de laatste eisen zodat ook moderne autodieven de auto niet meer kunnen stelen. Fleetaccess geeft zekerheid dat het autoalarm ook echt een beveiliging is en geen schijnveiligheid.

 

Totaaloplossing

Fleetaccess biedt de ideale totaaloplossing voor uw wagenpark. Wanneer u problemen heeft binnen uw wagenpark kunt u vanaf nu terecht bij een persoon, een partij.
En dat bespaard tijd, moeite en geld. Fleetaccess denkt met u mee, dus wanneer er voor u geld te besparen of te verdienen is dan regelen wij het voor u. Fleetaccess biedt een goede service en garantie. Doordat wij alle producten en diensten onder een dak aanbieden krijgt uw auto de service die hij verdient.
Aan het einde van de rit hanteren wij een duidelijke en heldere factuur.

 

Service

Service staat bij Fleetaccess hoog in het vaandel. Om het voor onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken, bieden wij een aantal uitzonderlijke diensten aan.

Onze aanvullende services bestaan uit;
*  Inbouwgarantie

*  Auto airco service

*  Inbouw op locatie

*  Carcleaning

*  Bandenservice

*  Pendelservice

*  Schadeherstel

*  Ramen tinten

*  Auto Belettering

 

Gegevens:

Fleetacces B.V.

Spegelt 29A

5674 CE Nuenen

info@fleetaccess.nl

 

Tel.:  (0031) 088 0123 300

 

 

Openingstijden:

  • Maandag       09.00 tot 17.00
  • Dinsdag         09.00 tot 17.00
  • Woensdag     09.00 tot 17.00
  • Donderdag    09.00 tot 17.00
  • Vrijdag           09.00 tot 17.00
  • Zaterdag       op afspraak
  • Zondag          gesloten