Werken bij Fontissimo B.V.
Bedrijven
Werken bij

Fontissimo B.V.

Voor de groei en continuïteit van uw bedrijf is doorlopende ontwikkeling en actuele kennis van belang.
Waarom eigenlijk en wat hangt er vanaf?

 

  • Gemotiveerde medewerkers: uw personeel wil betrokken zijn. Ontwikkeling en scholing bindt medewerkers aan uw bedrijf en zorgt voor weinig ziekteverzuim.
  • Tevreden klanten: klanten stellen steeds zwaardere eisen en willen steeds sneller geholpen worden. Klanttevredenheid valt of staat met de kennis en betrokkenheid van uw personeel.
  • Invullen vacatures: bent u een goede werkgever met aandacht voor personeel en ontwikkeling? Dan blijven medewerkers langer bij u. En als er vacatures zijn zullen kandidaten eerder solliciteren omdat u als werkgever een goede reputatie heeft opgebouwd. 
  • Cultuur en sfeer binnen het bedrijf en op de werkvloer: iedereen wil gewoon “lekker werken”. Open communicatie met ruimte voor ideeën wordt gewaardeerd en levert waardevolle kennis en ideeën op.

 

Heeft u vragen of wil u eens praten over de mogelijkheden die Fontissimo biedt om bovenstaande goed te regelen? Dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben een jarenlange ervaring opgebouwd en werken daarnaast samen met gerenommeerde partners zoals Mens +, Eindhoven.works.nl en Smart Advocaten.

 

Fontissimo B.V.