op At Monday
Bedrijven
Werken bij

Javelin ICT

                                JAVELIN ICT

 

Over ons:

 

Javelin is een inspirerend, gezond en groeiend ICT bedrijf. Wij bieden onze klanten innovatieve ICT oplossingen vanuit onze 4 kernwaarden; kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en vertrouwen.

 

Jasper van Minos – Commercieel Directeur:

Onze klanten kunnen rekenen op gedegen advies. Om u goed te kunnen adviseren willen we eerst weten wat uw wensen zijn en voor welke uitdagingen uw organisatie staat. Dit combineren we met onze kennis van ICT om tot een passende oplossing voor uw organisatie te komen. Wanneer nodig voeren we eerst een inventarisatie uit voordat we met een gemotiveerd advies komen. Onze diensten zijn erop gericht om binnen uw organisatie meer mogelijk te maken.

Hiervoor levert Javelin ICT Eindhoven krachtige stabiele ICT oplossingen, in samenwerking met gerenommeerde business partners zoals Microsoft, Cisco en McAfee. Samen met deze en andere partners zorgt Javelin ervoor dat u over een betrouwbare ICT infrastructuur beschikt, voorzien van de jongste technologie. Door actief in te spelen op veranderingen in de markt kan Javelin u maximaal ondersteunen bij alle ICT vraagstukken binnen uw organisatie. Javelin kan u op die manier helpen om met de beschikbare middelen efficiënter te werken. Zo stelt Javelin u in staat uw positie in de markt te versterken. Door onze persoonlijke aanpak zijn we in staat een goed inzicht in uw bedrijf te krijgen. Hierdoor kunnen we u optimaal ondersteunen en u op maat adviseren.

Zo wordt Javelin uw kennis in ICT.

 

In een wereld waar ICT-oplossingen niet meer uit het bedrijfsleven zijn weg te denken, zijn veel bedrijven en organisaties op zoek naar een ICT-partner die ze kan helpen om ICT optimaal te benutten. Deze organisaties willen bijvoorbeeld het ICT-beheer uitbesteden, zodat zij zich op hun corebusiness kunnen richten of ze willen overstappen naar de cloud. Maar wat is een goede ICT-partner en hoe vind je die? Javelin ICT geeft uitleg.

 

Visie en werkwijze

 

Javelin ICT Eindhoven helpt middels ICT dienstverlening haar klanten in (veranderings)processen door een brug te slaan tussen de business van de klant en de inzet van ICT.

 

Nieuwe mogelijkheden voor uw organisatie

Wij helpen u om uw organisatie met de beschikbare middelen efficiënter te laten werken en te groeien. Dit kunnen wij doen door kennis van de markt én de business van onze klanten. Onze betrokken en professionele medewerkers hebben jarenlange ervaring. Zo is Javelin in staat uw positie te versterken.

Om dit doel te bereiken maken wij gebruik van geavanceerde technologieën die direct doorwerken in de bedrijfsresultaten van de klant. Javelin heeft dit verwoord in haar missie statement.

 

Missie

“Het actief ondersteunen van organisaties bij het realiseren hun doelen door het bieden van innovatieve informatie-technologische en procesgerichte oplossingen.”

 

Visie

“Javelin streeft ernaar haar klanten mogelijkheden en inzichten te bieden die hen in staat stellen hun doelen te verwezenlijken. Daarbij speelt Javelin actief in op nieuwe technologische ontwikkelingen.”

 

De klant centraal

De missie van Javelin is gebaseerd op het principe dat wanneer wij ervoor zorgen dat onze klanten succesvol zijn, Javelin en haar medewerkers ook succesvol zullen zijn. Daarom streeft Javelin steeds naar langdurige en intensieve relaties met klanten, of het nu gaat om netwerkbeheer, systeembeheer of algeheel ICT-beheer. Door onze kennis van en inzicht in uw bedrijf voortdurend verder uit te bouwen, kunnen we vernieuwende en praktische oplossingen aandragen die volledig voldoen aan veranderende behoeften.

 

Hoe herkent u een betrouwbare ICT-partner

Een goede ICT-partner zal altijd met u meedenken vanuit uw dienstverlening en zal vervolgens aangeven hoe uw dienstverlening optimaal ondersteunt kan worden met behulp van ICT. De ideale ICT-partner zal daarom altijd eerst vragen wat uw business-strategie is, wat uw unique selling points zijn en welke kernwaarden uw bedrijfsvoering het best beschrijven. Het uiteindelijke doel is ‘ICT-alignment’. Dit is een situatie waarbij de ICT-oplossingen van uw ICT-partner, uw bedrijfsvoering naar een hoger plan zullen tillen.

 

Hoe vindt u een betrouwbare ICT-partner

Een betrouwbare ICT-partner vindt u door goed om u heen te kijken. Hoe hebben de bedrijven uit uw omgeving hun ICT-beleid bijvoorbeeld vormgegeven en hoe doen andere bedrijven in uw branche dit? Daarnaast hebben veel ICT-bedrijven op de eigen website een overzicht gemaakt met bedrijven waar zij voor werken. Bel zo’n bedrijf eens op en informeer hoe zij de samenwerking met het beoogde ICT-bedrijf ervaren. Op deze manier kunt u goed inschatten of de werkwijze van de beoogde ICT-partner bij u en uw organisatie past. Een goede match is immers een vereiste voor een langdurige samenwerking.

 

Javelin ICT als uw ICT-partner?

Bij Javelin ICT hebben wij door de jaren heen een divers klantenbestand opgebouwd met MKB-organisaties. Deze organisaties ondersteunen wij o.a. op het gebied van ICT-beheer, ICT-infrastructuur en/of cloud computing. Benieuwd wat Javelin ICT voor u en uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via onze website of bel ons op. De professionals van Javelin ICT denken graag mee hoe zij u en uw organisatie met behulp van ICT naar een hoger niveau kunnen brengen.