op At Monday
Bedrijven
Werken bij

M2 Beveiliging BV

                             M2 BEVEILIGING  

 

              DE BEVEILIGER VAN BRABANT

 

M2 BEVEILIGING… EVEN VOORSTELLEN

M2 Beveiliging is een jong en dynamisch elektrotechnisch beveiligingsbedrijf in Nederland. Opgericht op 13 januari 2012 en gericht op zowel de particuliere en de zakelijke markt, alsmede de semi-overheidsinstellingen in heel Nederland. Met een compleet pakket aan professionele producten en diensten maken wij maatwerk voor u als klant. Met erkenningen op gebied van brand– en inbraakbeveiligingleveren wij deze professionele producten en diensten conform de huidige regelgeving. Certificaten voor eisende partijen kunnen derhalve afgegeven worden.

 

WAAR STAAN WIJ VOOR?

M2 Beveiliging staat voor een persoonlijke benadering bij uw beveiligingsvraagstukken. Samen naar een oplossing zoeken, gebruikmakend van onze expertise, want ondanks dat wij een jong bedrijf zijn, zijn onze medewerkers al meer dan 10 jaar werkzaam in de beveiligingsbranche. M2 Beveiliging maakt gebruik van de modernste technieken die passen bij u als persoon en waar u een goed gevoel bij hebt. Immers onze diverse beveiligingsinstallaties, zorgen voor een veilig en goed gevoel!

De adviseurs van M2 Beveiliging onderscheiden zich door professionaliteit op basis van jarenlange ervaring binnen de beveiligingsbranche, gecombineerd met gedegen opleidingen.

 

Bent u op zoek naar een betrouwbaar alarmsysteem voor uw woonhuis? Zoekt u een erkend bedrijf voor een beveiligingsadvies op maat voor uw bedrijfspand? Bent u geïnteresseerd in camera’s? Bent u een elektrotechnisch installatiebedrijf en zoekt u een partner voor een gecertificeerde brandmeldinstallatie?

M2 Beveiliging is een dynamisch, toonaangevend beveiligingsbedrijf op het gebied van elektrotechnische beveiligingsinstallaties. Of het nu voor uw woonhuis is of voor uw bedrijfspand, M2 Beveiliging geeft u advies op maat en heeft voor elke wens een oplossing.

 

De disciplines waarin wij groot geworden zijn, bestaan uit:

* BRANDBEVEILIGING 

* INBRAAKBEVEILIGING

* CAMERABEVEILIGING 

* TOEGANGSCONTROLE

 

Met erkenningen voor inbraak- en brandbeveiliging zijn wij op de hoogte van de actuele regelgeving en de moderne technieken. De elektrotechnische beveiligingsinstallaties worden aangesloten op onze meldkamer. Zodat wij de opvolging van uw systeem kunnen garanderen en u derhalve kunnen ontzorgen eventueel door middel van alarm opvolging door een mobiele surveillance.

Ons bedrijf is daarnaast ingericht als een full-service organisatie. Ons motto daarin is heel simpel, te weten: uw storing aan de elektrotechnische beveiligingsinstallatie voor de middag gemeld, dezelfde dag wordt u nog geholpen. Derhalve kunnen wij u een onafgebroken werking van de installatie blijven garanderen. Uiteraard hebben wij als erkend Branddetectiebedrijf en erkend VEB Installateur een 24 uur service dienst, waarin uw eventuele storingen in de avonden, weekenden en op feestdagen worden verholpen.

 

Waarom wij ‘De Beveiliger van Brabant’ zijn: 

  • Aandacht voor de klant; Persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk.
  • Aandacht voor professionele beveiliging; Met onze expertise de beveiliging optimaliseren.
  • Goede / snelle dienstverlening; Wij handelen snel en staan altijd voor u klaar. 
  • Prijs – kwaliteit; U kunt  de voordeligste prijs-kwaliteit verhouding verwachten.
  • Gecertificeerd; Onze certificering geeft u garantie op kwaliteit en beveiliging volgens de normen en wetgeving van beveiliging. 
  • Breed dienstenpakket; Wij bieden meer dan alleen beveiliging, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

CONTACT

Heeft u beveiligingsvraagstukken? Bent u op zoek naar een beveiligingsinstallatie? Neemt u gerust eens vrijblijvend contact op met onze beveiligingsadviseurs om uw beveiligingsvraagstukken te bespreken. Het is voor ons een uitdaging om voor u een concurrerende offerte uit te brengen, zodat u deze eens rustig kunt bekijken. M2 Beveiliging uw betrouwbare partner in de beveiliging! Ga naar onze contactpagina of bel ons op 040-2569997.

 

M2 Beveiliging BV