Werken bij Stap.nu
Bedrijven
Werken bij

Stap.nu

 

                          Welkom bij Stap.nu

 

Stap.nu is dé specialist bij kanker en werk & chronisch ziek en werk. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot expert en een van de belangrijkste organisaties op het gebied van succesvolle herstelbegeleiding, verzuimbegeleiding en re-integratie bij chronische ziekte of kanker en werk. Met meer dan tien jaar ervaring en deskundigheid in huis hebben wij de overtuiging dat directe gespecialiseerde ondersteuning bij aanvang van het ziekteproces herstel bevordert, in welke fase van het ziekteproces u ook zit. Of u nu een uitkering ontvangt, een baan heeft, ondernemer of werkgever bent: iedereen kan ondersteuning krijgen.

 

     Diensten

Omdat ieder ziekteproces anders verloopt en de bijbehorende behoeften verschillen, zorgen wij ervoor dat onze dienstverlening maatwerk is. U kunt bij ons terecht voor diverse vormen van begeleiding in het proces om weer aan het werk te gaan bij kanker of een chronische aandoening. We bieden korte interventies aan, zoals een werkgeheugentraining, maar ook volledige trajecten. Denk hierbij aan begeleiding via een Spoor 1 traject (jobcoaching) of een Spoor 2 traject (begeleiding naar ander werk). Wij begeleiden u op maat in uw werk tijdens of na de behandelingen bij kanker of bij een chronische aandoening. Ook begeleidt Stap.nu u in een uitkeringssituatie of als u zelfstandig ondernemer bent.

Bekijk hieronder de diensten die wij aanbieden.

 

     Dienstenoverzicht

- Total Care verzuimbegeleiding bij kanker

- Spoor 1 (jobcoaching huidige baan)

- Spoor 2 (begeleiding naar ander werk)

- Haalbaarheidsonderzoek

- Loopbaanbegeleiding

- Sollicitatietraining

- Arbeidsbemiddeling

- UWV trajecten

- Relatieweekend

- Korte interventies

- Trainingen en Workshops (b.v. Help mijn collega heeft kanker)

 

 

 

Stap.nu
Stap.nu is gespecialiseerd in herstelbegeleiding, verzuimbegeleiding en re-integratie van mensen die kanker hebben of chronisch ziek zijn. Wij zorgen ervoor dat mensen op een duurzame manier kunnen werken tijdens de behandelingen of weer aan het werk gaan na ziekte. Wij bieden hulp aan de werknemer, werkgever en verwijzer. Heeft u een vraag over één van onze diensten of wilt u advies? Wij staan u graag persoonlijk te woord. Bel naar 073 644 78 84 of stuur een e-mail naar info@stap.nu. Samen bekijken we uw mogelijkheden en welke stappen gezet kunnen worden.