• Werkzoekend: Nee
 • Zichtbaarheid: Openbaar
 • Delen:

Persoonlijk


Ik ben een senior marketing communicatie professional die eigen visie en de bedrijfsstrategie weet te vertalen naar marketing en commercieel resultaat. Met meer dan 15 jaar aan solide marketing…

Persoonlijk

Ik ben een senior marketing communicatie professional die eigen visie en de bedrijfsstrategie weet te vertalen naar marketing en commercieel resultaat. Met meer dan 15 jaar aan solide marketing ervaring binnen de zakelijke dienstverlening en ik ben in staat om middelen effectief in te zetten om doelstellingen te bereiken. Mijn expertise en ervaring liggen op het snijvlak van marketing, communicatie en internet, in de rol van (online) marketeer, coach en adviseur. Ik snap hoe organisatiesensitiviteit functioneert op alle niveaus binnen een organisatie. Ik breng brede kennis mee van marketing communicatie disciplines, zoals strategie, positionering, online marketing/e-commerce, direct marketing, productontwikkeling en PR. Daarnaast bezit ik een ‘hands on’ projectmatige aanpak met focus op het resultaat en ben analytisch sterk. Ervaren leidinggevende. Ik durf te veranderen en het verschil te maken.
Ik neem graag het initiatief om veeleisende doelen met enthousiasme en creativiteit te realiseren en durf verantwoordelijkheid te nemen bij het maken van complexe adviezen en besluiten. Als pragmatische marketeer zoek ik naar de beste oplossing door ook buiten de kaders te denken om zo te streven naar het optimale resultaat. Ik geef ruimte voor meningen en communiceer duidelijk om verwachtingen goed te managen, afspraak is afspraak. Ik ben in staat om binnen uiteenlopende bedrijfsculturen verschillende typen mensen in beweging om het doel succesvol te bereiken.
De werkgevers waar ik in dienst ben geweest waarderen het snelle analytische en conceptuele denkvermogen, de daadkracht, resultaatgerichtheid, creativiteit, energie en scherpte. Collega’s vinden mij een teamspeler en coach. Ik houd van uitdagingen en werk graag met humor!

Lees meer
Een professioneel loopbaanprofiel maak je op At Monday

Vaardigheden

 • Rijbewijs

  B - Personenauto

 • Talenkennis (spreken)

  Engels (Uitstekend), Nederlands (Uitstekend), Frans (Goed), Duits (Matig)

 • Talenkennis (schrijven)

  Engels (Uitstekend), Nederlands (Uitstekend), Frans (Goed), Duits (Matig)

Mijn actuele situatie

 • Sector: Onderwijs
 • Carrièreniveau: Senior management
 • Beschikbaar vanaf: In overleg

Mijn werkgebieden

Klik om de werkgebieden van Carola van Egmond te bekijken