Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Oeds Zijlstra

Oeds Zijlstra

HR- management- en organsatieadvies, training

Personalia

Leeftijd
65 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Engels
Talen (schrijven)
  • Engels
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

(Strategisch) HR- en organisatieadviseur zowel boven als onder de waterlijn
“Ja, daar doe ik het voor, als ik mensen in beweging zie komen omdat ze hun unieke talenten en vaardigheden weten in te zetten en eigenaar zijn over hun inzetbaarheid en ontwikkeling ”

Vanuit een zorgvuldige dialoog en draagvlak geef ik richting aan gemeentelijke- en organisatiebrede (HR) veranderingstrajecten en de rol van HR. Mijn toegevoegde waarde in die dialoog is de verbinding maken, het bespreekbaar maken van (onbewuste) patronen die de (persoonlijke) ontwikkeling en de te realiseren (organisatie) ambities in de weg staan. Ik denk en werk vanuit de oplossing, vanuit wat wel kan en wat een (persoonlijk) perspectief geeft. Ik werk daarin hands-on met ‘beide voeten in de klei’ op zowel organisatie, team als individueel niveau.

Vanaf 2007 ben ik tevens nauw betrokken geweest bij (gemeentelijke) herindelingstrajecten. Met het hierboven genoemde ben ik, naast de instrumentele-technische oplevering van HR fusieproducten als (harmonisatie)arbeidsvoorwaarden en plaatsingstrajecten, succesvol geweest met betrekking tot de plaatsing, instroom, ontwikkeling en mobiliteit van (leidinggevende) medewerkers in de nieuwe fusieorganisatie.

Ik ben gedreven om afscheid te nemen van wat niet (meer) functioneert. Ben ik gemotiveerd om “achterstallig onderhoud” aan te pakken. Dat kan dan gaan om vastzittende P-casuistiek (bezwaar- beroepsdossiers) of HR-beleid, -instrumentaria en regelgeving. Om diverse redenen vind ik het belangrijk dat de “HR- P&O-zaak op orde” is en stuur daar ook op met effecten op gedrag en rol HR.

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • intercedent
Sector(en):
  • Overheid
Carrièreniveau:
  • Senior management
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Meer over mij

Werkgebied

  • Franeker 50km
Talentcard®