Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?

Online cursus Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?

Als je zelfverzekerd bent, geef je een sterk sociaal signaal af dat de manier verandert waarop mensen met je omgaan. Deze online training laat je zien hoe je je zelfvertrouwen kunt vergroten, sociale angst kunt overwinnen en je leven kunt verbeteren voor succes.

Zelfvertrouwen verandert alles. Als je zelfverzekerd bent, geef je een sterk sociaal signaal af dat de manier verandert waarop mensen met je omgaan. Plotseling ben jij de alfa (ja, vrouwen kunnen ook alfa zijn!). Plotseling ben jij de persoon om indruk te maken, de persoon om meer over te weten. Je wordt meer gevraagd, je bazen merken je op, anderen willen om je heen zijn. Wanneer je zelfvertrouwen hebt, krijg je de ultieme tevredenheid en waardering.

Het probleem? Velen van ons zullen nooit dat punt bereiken. Velen van ons houden gewoon niet van wie we zijn. We voelen ons onwaardig. In deze training maak je kennis met de mogelijkheden om je zelfvertrouwen te vergroten.

Doel van de cursus

In deze online cursus maak je kennis met de mogelijkheden om je zelfvertrouwen te vergroten.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van de mogelijkheden om je zelfvertrouwen te vergroten
  • Weten hoe je sociale angst kunt overwinnen
  • Kennis van de mogelijkheden om je leven te verbeteren voor succes

Duur en studiebelasting

Deze online cursus duurt circa 3 uur. Wil je het maximale rendement uit je online cursus halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die graag meer wil leren over het verkrijgen van meer zelfvertrouwen. Een speciale vooropleding is niet nodig. Kennis van de Engelse taal is wel handig, zodat je goed de Engelstalige video kunt volgen.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Onderzoeken, Leren, Leven vanuit meer zelfvertrouwen.

Lesmaterialen

De online cursus 'Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen' bestaat uit: E-Books, Video's, Bonusmaterialen, Tips. Let op: Dit is een Engelstalige cursus met Nederlandse ondertiteling.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal.

Aantal modules

Deze training bestaat uit 1 module en bonusmateriaal.

Toetsing

Deze online cursus wordt niet afgerond met een eindtoets.

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een certificaat.

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn geheel.

  2. Is de training succesvol afgerond dan klik je op de gele balk met de tekst:  ‘Klik hier om uw CERTIFICAAT VAN DEELNAME aan te vragen!’

  3. Het certificaat ontvang je via e-mail en mocht je deze niet hebben ontvangen, check ook even je spambox!

Tip: Bewaar je certificaten en/ of plaats deze bij je (Linkedin) profiel, At Monday Talentcard® , portfolio of CV.