Persoonlijke transformatie

Online cursus Persoonlijke transformatie

In deze online training zul je ontdekken dat je echt een onbenut potentieel hebt dat gewoon wacht om te worden losgelaten. Daarnaast zul je precies de krachtige technieken ontdekken die je kunt gebruiken om je potentieel te laten ontwaken.

In deze cursus zul je ontdekken dat je echt een onbenut potentieel hebt dat gewoon wacht om te worden losgelaten. Niet alleen dat, maar u zult precies de krachtige technieken ontdekken die je kunt gebruiken om je potentieel te laten ontwaken. Deze training bevat maar liefst 10 handleidingen in één.

Doel van de cursus

In deze online training zul je ontdekken dat je echt een onbenut potentieel hebt dat gewoon wacht om te worden losgelaten. Daarnaast zul je precies de krachtige technieken ontdekken die je kunt gebruiken om je potentieel te laten ontwaken.

Wat kan of ken je na de cursus

  • Hoe slimmer te worden
  • Hoe je angst kunt overwinnen
  • Hoe je krijgt wat je wilt in je relaties –
  • Hoe je je doel kunt vinden en de betekenis in je leven kunt ontdekken
  • Hoe uitstelgedrag te voorkomen en een niet te stoppen discipline te krijgen
  • Hoe meer inspirerend en charismatisch te worden
  • Hoe nieuwe gewoonten aan te nemen en slechte gewoonten af te leren
  • Hoe je je hersenen kunt begrijpen en er beter gebruik van kunt maken
  • Hoe je jouw gezondheid kunt verbeteren en meer energie en vitaliteit kunt krijgen met eenvoudige veranderingen
  • En nog veel meer!.

Duur en studiebelasting

De cursus 'Persoonlijke transformatie' duurt ongeveer 8 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 10 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor particulieren, managers, leidinggevenden, teamleiders, projectteamleden, beleidsmakers en werkgevers. Deze online cursus is geschikt voor iedereen die graag meer wil leren over ''Persoonlijke transformatie''. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Samenwerken en overleggen, Formuleren en rapporteren, Vakdeskundigheid toepassen, Analyseren, Onderzoeken, Creëren en innoveren, Leren.

Lesmaterialen

De cursus ''Persoonlijke transformatie'' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Samenvatting, Aanbevolen aanpak. Deze training bevat maar liefst 10 handleidingen in één.  E-book:  “Hoe kan ik een persoonlijke transformatie tot stand brengen?”

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 10 modules. 

Toetsing

De cursus 'Persoonlijke transformatie' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!