AVG De privacywet - basistraining

Online cursus AVG De privacywet - basistraining

In deze cursus leer je wat de AVG wet voor jou en je bedrijf betekent. De cursus is geschikt voor zowel ondernemers als consumenten. Laat al jouw medewerkers die met klantgegevens in aanraking komen deze cursus volgen.

In deze cursus leer je wat de AVG wet voor jou en je bedrijf betekent. De cursus is geschikt voor zowel ondernemers als consumenten. Laat al jouw medewerkers die met klantgegevens in aanraking komen deze cursus volgen. Laat ze daarna doorgeven of zijn of haar werk conform de AVG wet is. Zo niet, dan dien je als bedrijf de processen aan te passen.

ZZP-er? Deze cursus is ook geschikt voor jou. Controleer of je conform de AVG wet omgaat met relatiegegevens.

Inhoud training:

Deel 1 - De basisspelregels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming vanaf 25 mei 2018! video: 50 minuten

Deel 2 - 12 Stappen om de implementatie van de nieuwe privacyregels binnen uw organisatie vorm te geven! video: 35 minuten

Deel 3 - 25 beheersmaatregelen voor iedere organisatie om te kunnen voldoen aan de nieuwe privacywetgeving! video: 20 minuten

Deel 4. De Toetst. Indien je slaagt voor de online toets ontvang je een erkend certificaat op je eigen naam.

Certificaat:

Deze cursus biedt deelnemers een certificaat als ze slagen. Bewaar deze certificaten goed. Je bent namelijk als bedrijf verplicht om aan te tonen wat je gedaan hebt om de AVG goed in te voeren. Deze certificaten vormen hierin een belangrijk onderdeel.

E-book

Bij deze training krijg je een 71 pagina e-book.