Presenteren

Online cursus Presenteren

Presenteren is een vak en hoewel bijna iedereen wel eens een presentatie moet geven, gaat het ons niet allemaal van nature goed af. Gelukkig is de basis vrij eenvoudig onder de knie te krijgen. Met deze online cursus haal je die basis in huis.

Deze praktische online cursus Presenteren leert je op een goede manier te presenteren en maakt deel uit van het thema communicatie & presentatie.

Presenteren is een vak en hoewel bijna iedereen wel eens een presentatie moet geven, gaat het ons niet allemaal van nature goed af. Gelukkig is de basis vrij eenvoudig onder de knie te krijgen. Met deze Online Training haal je die basis in huis.

In de online cursus “Presenteren” leer je je presentatie gestructureerd voor te bereiden, en leer je omgaan met je publiek. Er zitten veel kleine praktische opdrachtjes in deze module zodat je (deel)vaardigheden direct leert gebruiken. Het maakt niet uit of je voor een kleine of een grote groep staat. We helpen je direct een betere presentator te worden zodat je zelfverzekerd voor de groep kan staan.

Duur van de online cursus

De online training “Presenteren” duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed opslaat.

Doelgroep

Deze online training is voor iedereen die beter voorbereid en zelfverzekerder voor een groep wil staan.

Lesmaterialen

De online cursus “Presenteren bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!