Webcare

Online cursus Webcare

Webcare is een hele nieuwe vorm van klantenservice. In deze online cursus helpen we je die in de vingers te krijgen. Tijdens de training leer je ook nog eens veel meer over de online reputatie van je eigen organisatie.

Online wordt meer gesproken over je bedrijf dan je denkt. Er zijn talloze reviewwebsites en veel Social Media platforms waarop van alles over je organisatie wordt gezegd. Klanten klagen bijvoorbeeld steeds vaker op twitter over bedrijven. En is het je wel eens opgevallen hoe actief sommige grote organisaties reageren en helpen? Webcare is een nieuwe vorm van klantenservice. In deze online training helpen we je die in de vingers te krijgen. Bovendie leer je meer over de online reputatie van je eigen organisatie.

Doel van de cursus

De online cursus 'Webcare' geeft je inzicht om de reputatie van je bedrijf te verbeteren via webcare.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Inzicht in de aanpak van online klantenservice (webcare)
  • Inzicht in wat er online over je organisatie wordt gezegd
  • Meer kennis van de online reputatie van je eigen organisatie
  • Passend reageren op online reacties
  • Online reputatie van jouw organisatie verbeteren

Duur en studiebelasting

De online training 'Webcare' duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Webcare is voor iedereen met een eigen bedrijf en medewerkers op de afdeling marketing of klantenservice. Of als je gewoon heel nieuwsgierig bent over wat er online over je bedrijf gezegd wordt.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Leren, Overtuigen en beïnvloeden, Presenteren.

Lesmaterialen

De cursus 'Webcare' bestaat uit: Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een bewijs van deelname in de vorm van een certificaat.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.