Search engine advertising (adwords)

Online cursus Search Engine Advertising (AdWords)

Search Engine Advertising, afgekort SEA, is online adverteren. AdWords zijn de advertenties boven zoekresultaten in Google of aan de zijkant op websites. Wil je ook online adverteren, maar heb je geen idee hoe dit werkt? Dan is deze online cursus precies iets voor jou.

Search Engine Advertising, afgekort SEA, is online adverteren. AdWords campagnes heb je vast wel eens gezien. Dat zijn de advertenties boven zoekresultaten in Google of aan de zijkant op websites. Wil je ook online adverteren, maar heb je geen idee hoe dit werkt? Dan is deze online training over zakelijk toepassen van Adwords in social media precies iets voor jou. 

Doel van de cursus

In de online cursus 'Search Engine Advertising (AdWords)' leer je hoe het beste kunt online advertereren om meer bezoekers naar je site te trekken.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van online adverteren
  • Online advertentiecampagne opzetten
  • Slim inkopen

Duur en studiebelasting

De online training 'Search Engine Advertising (AdWords)' duurt ongeveer 3 weken. Iedere dag komt er een ander onderdeel aan bod. Op deze manier kun je alle informatie goed verwerken.

Doelgroep

Deze online cursus is voor iedereen die meer bezoekers op zijn/haar site wil of de naamsbekendheid wil vergroten.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Formuleren, Inkopen, Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus 'Search Engine Advertising (AdWords)' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een bewijs van deelname in de vorm van een certificaat.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.