Een onweerstaanbaar CV

Online cursus Een onweerstaanbaar CV

Een onweerstaanbaar CV | Een boeiende en praktische onlinecursus inclusief onbeperkt toegang tot aanvullend lesmateriaal uit onze leerbibliotheek met audioboeken, E-books, scans, kranten en meer.

Het schrijven van een goed curriculum vitae is voor de meeste mensen een bittere pil.Het is een forse uitdaging om in krachtige termen, met de beste woordkeuze en de juiste nadruk, jezelf te presenteren aan mensen die je niet kent, die jou niet kennen, maar die wel van grote invloed zijn op het verdere verloop van je carrière.

Doel van de cursus

In deze online training leer je jouw cv onderscheidend te maken, waardoor je kansen op de arbeidsmarkt en op de baan van jouw dromen aanzienlijk vergroot. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Je durft de mythes die er momenteel rondzingen ‘hoe een cv eruit hoort te zien’ naast je neer te leggen, waardoor je jezelf met jouw unieke talenten als uitgangspunt durft te nemen voor jouw cv.
  • Aan de hand van een aantal laagdrempelige oefeningen vergroot je het inzicht in jouw eigen kwaliteiten, ervaring en doelstellingen, die de basis zullen vormen van jouw cv.
  • Met behulp van praktische tips en veel voorbeelden maak jij jouw eigen keuzes welke informatie er een plek krijgt op jouw cv en hoe jouw cv er uiteindelijk uit ziet.
  • Het resultaat van deze training is niet alleen een krachtig en volledig cv op één A4, maar ook het zelfvertrouwen, de rust en de zekerheid om je loopbaan de impuls te geven in de voor jou juiste richting. Want laten we eerlijk zijn, het leven is toch te kort om te doen wat je niet leuk vindt?

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Een onweerstaanbaar CV' duurt ongeveer 5 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. De totale studiebelasting bedraagt 8 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Voor iedereen die opziet tegen het solliciteren en serieuze aandacht wil besteden aan zijn of haar CV. Er is voor deze training geen vooropleiding vereist. 

Vaardigheden

Overtuigen, beïnvloeden, presenteren. Het maken van een CV.

Lesmaterialen

De cursus 'Een onweerstaanbaar CV' bestaat uit: VideoCollege, CV Onderzoek, Quiz vragen, Voorbeeld van ingevulde CV Matrix, Aanbevolen aanpak en Voorbeeld CV's.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er geen eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 6 modules.

Toetsing

De online cursus 'Een onweerstaanbaar CV' wordt niet afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Als je de cursus afrondt, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Zelfinzicht