Marketing

Online cursus Marketing

(Online) Marketing is een uitgebreid vakgebied. Er komen veel facetten bij kijken. Marketing gaat over de zichtbaarheid van je organisatie. En het imago dat je hebt bij (potentiële) klanten. In deze online cursus doorlopen we de hele basis. We bekijken de belangrijkste facetten van marketing en maken het direct zo praktisch dat je elke dag de marketing van je organisatie beter op orde krijgt.

Marketing is een uitgebreid vakgebied. Er komen veel facetten bij kijken. Marketing gaat over de zichtbaarheid van je organisatie. En het imago dat je hebt bij (potentiële) klanten. In deze online cursus doorlopen we de hele basis. We bekijken de belangrijkste facetten van marketing en maken het direct zo praktisch dat je elke dag de marketing van je organisatie beter op orde krijgt.

Doel van de cursus

De online cursus 'Marketing' laat jou kennismaken met de belangrijkste marketingbegrippen zodat je die kennis direct kunt toepassen in jouw organisatie voor een betere zichtbaarheid.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van de basis marketingbegrippen
  • Werken met de vier P's
  • Organiseren van marketing binnen jouw organisatie
  • Inpassen van kennis in jouw social media marketing strategieën 

Duur en studiebelasting

De online training 'Marketing' duurt ongeveer 5 weken. Elke dag komt er een klein onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die meer kennis wil op het gebied van marketing. Perfect voor het bestuur van mkb-organisaties, zzp’ers en medewerkers die willen switchen naar het vakgebied marketing.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Formuleren en rapporteren, Plannen en organiseren, Presenteren.

Lesmaterialen

De online cursus 'Marketing' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Deze online cursus eindigt niet met een eindtoets.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.