Financieel management

Online cursus Financieel management

In deze online cursus word je in vijf weken meegenomen langs alle belangrijke facetten van financieel management. Je start met de basis en leert bijvoorbeeld ook gewoon een eenvoudige balans te lezen.

Deze uitgebreide online cursus leert je alles rondom financieel management en maakt deel uit van de thema's financieel & administratie en management.

Financieel management is niet ieders favoriete vakgebied en toch is het essentieel om dit goed te snappen. Gezonde organisaties hebben hun financiën op orde en plannen vooruit. In deze online training word je in vijf weken meegenomen langs alle belangrijke facetten van financieel management. Je start met de basis en leert bijvoorbeeld ook gewoon een eenvoudige balans te lezen.
In de online cursus “Financieel management” leer je werken met kosten, balans en resultaatrekeningen, de stand van zaken bij je organisatie bepalen vanuit cijfers en je organisatie aansturen op basis van financiële gegevens.

Duur van de online cursus

De online training “Financieel management” duurt ongeveer 5 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen die zich met de financiën bezig houdt, maar voor wie dit niet zijn kerntaak is. Het maakt niet uit of je directeur bent van een klein bedrijf of juist de voorzitter ben van een roeivereniging.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Certificaat 

Na het afronden van de online cursus, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!