Financieel management

Online cursus Financieel management

In deze online cursus word je in vijf weken meegenomen langs alle belangrijke facetten van financieel management. Je start met de basis en leert bijvoorbeeld ook gewoon een eenvoudige balans te lezen.

Deze uitgebreide online cursus leert je alles rondom financieel management en maakt deel uit van de thema's financieel & administratie en management.

Financieel management is niet ieders favoriete vakgebied en toch is het essentieel om dit goed te snappen. Gezonde organisaties hebben hun financiën op orde en plannen vooruit. In deze online training word je in vijf weken meegenomen langs alle belangrijke facetten van financieel management. Je start met de basis en leert bijvoorbeeld ook gewoon een eenvoudige balans te lezen.
In de online cursus “Financieel management” leer je werken met kosten, balans en resultaatrekeningen, de stand van zaken bij je organisatie bepalen vanuit cijfers en je organisatie aansturen op basis van financiële gegevens.

Duur van de online cursus

De online training “Financieel management” duurt ongeveer 5 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen die zich met de financiën bezig houdt, maar voor wie dit niet zijn kerntaak is. Het maakt niet uit of je directeur bent van een klein bedrijf of juist de voorzitter ben van een roeivereniging.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Deze online cursus wordt niet afgelegd met een eindtoets.  

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, Dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.