Management & organisatie

Online cursus Management & Organisatie

Management gaat in essentie om het aansturen en organiseren van je bedrijf. Deze online cursus leert je stapsgewijs elke dag meer over management en hoe organisaties in elkaar (kunnen) steken. Je legt een basis vanuit waar je jouw organisatie effectiever kunt aansturen en inrichten. Perfect dus voor snelle groeiers of mensen met ambities op managementvlak.

Management gaat in essentie om het aansturen en organiseren van je bedrijf. Deze online cursus leert je stapsgewijs elke dag meer over management en hoe organisaties in elkaar (kunnen) steken. Je legt een basis van waaruit je jouw organisatie effectiever kunt aansturen en inrichten. Perfect dus voor snelle groeiers of mensen met ambities op managementvlak.

Doel van de cursus

De online cursus 'Management & Organisatie' helpt jou om je organisatie effectiever in te richten en aan te sturen.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Beter aansturen en organiseren van je bedrijf
  • Effectiever inrichten van je organisatie

Duur en studiebelasting

De online training 'Management & Organisatie' duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Heb je leiderschapsambities of groeit je startup snel? Dan kan deze online training je een goede basis bieden voor het succesvol aansturen.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Begeleiden, Leidinggeven, Plannen en organiseren.

Lesmaterialen

De online cursus 'Management & Organisatie' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Deze online cursus wordt niet afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.