At Monday
Persoonlijke kracht & uitstraling

Online cursus Persoonlijke kracht & uitstraling

Deze online cursus is met name gericht op zelfinzicht en het effect dat je hebt op anderen leren beïnvloeden. Dat kan je helpen beter in je vel te zitten, zelfverzekerder te zijn en daardoor ook meer plezier te beleven aan je werk.

Deze cursus helpt je je persoonlijke kracht te ontdekken en je uitstraling te verbeteren en maakt deel uit van het thema persoonlijke effectiviteit.

Persoonlijke kracht is essentieel voor werkplezier en succes. Hier moet je eigenlijk altijd aan blijven werken. Deze online training is met name gericht op zelfinzicht en het effect dat je hebt op anderen leren beïnvloeden. Dat kan je helpen beter in je vel te zitten, zelfverzekerder te zijn en daardoor ook meer plezier te beleven aan je werk.
In de online cursus “Persoonlijke kracht & uitstraling” leer je meer inzicht te hebben in je eigen kwaliteiten en hoe je die kwaliteiten kan inzetten, bekend zijn met je eigen normen, waarden en overtuigingen en je weet welk effect je hebt op anderen.

Duur van de online cursus

De online training “Persoonlijke kracht & uitstraling” duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed opslaat.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die zelfverzekerder wil zijn, steviger in de schoenen wil staan en meer kracht wil uitstralen naar de omgeving.

Lesmaterialen

De online cursus “Hoe werkt de gemeente bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Certificaat

Na het volgen van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!