Professioneel verkopen

Online cursus Professioneel verkopen

Verkopen doe je veel vaker dan je eigenlijk denkt. In deze online training leg je een goede basis voor je professionele verkoopvaardigheden. Dagelijks leer je meer en verdiep je je verder. Theorie wordt afgewisseld met kleine opdrachtjes om direct toe te passen.

Verkopen doe je veel vaker dan je eigenlijk denkt. Het begint  allemaal met bewustwording. Bewust goed voorbereiden, je verdiepen in je klant en goed weten hoe je jouw product het beste aanprijst. In deze online training leg je een goede basis voor je professionele verkoopvaardigheden. Dagelijks leer je meer en verdiep je je verder. Theorie wordt afgewisseld met kleine opdrachtjes om direct toe te passen.


Doel van de cursus

In de online cursus 'Professioneel verkopen' leer je hoe je jouw eigen producten het beste kan verkopen.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Meer inzicht in je klanten
  • Meer kennis van consumententedrag
  • Een effectief verkoopgesprek voeren
  • Beter onderhandelen

Duur en studiebelasting

Deze online training 'Professioneel verkopen' duurt ongeveer 4 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Iedereen die verkoopt maar dit niet als vak heeft. Deze cursus is een perfecte opstap naar professionele verkoopvaardigheden.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aandacht en begrip tonen, Verkopen, Leren.

Lesmaterialen

De online cursus 'Professioneel verkopen' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een bewijs van deelname in de vorm van een certificaat.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.