Online marketing

Online cursus Online marketing

Kennis over online marketing is essentieel als je je (verder) wilt ontwikkelen in sales en/of marketing. In deze online cursus leer je op een praktische manier de basis van online marketing.

Steeds meer van de marketing gaat via online media. Of je nu 50plus bent of net begint aan je carriere, kennis over online marketing is essentieel als je je (verder) wilt ontwikkelen in sales en/of marketing. 

Doel van de cursus

De online cursus 'Online marketing' leert je de basis van online marketing waardoor je beter weet hoe je de online aanwezigheid van jouw bedrijf slim aanpakt.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Basiskennis van online marketing
  • Kennis van online marketing als salesinstrument
  • Beter zichtbaar zijn op social media
  • Beïnvloeden van zoekresultaten
  • Inzet van online advertentieverkoop

Duur en studiebelasting

De online training 'Online marketing' duurt ongeveer 5 weken.

Doelgroep

Iedere organisatie moet werken aan online marketing. Of je nu een eigen bedrijf hebt of medewerker bent van een kleine marketingafdeling. Deze module gaat in op de basis van het vakgebied en is daarmee geschikt voor starters.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Presenteren,  Overtuigen en beïnvloeden, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' inspelen

Lesmaterialen

De online cursus 'Online marketing' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatievragen, Certificaat.

Toetsing

Deze online cursus wordt niet afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.