Logistiek en supply chain management

Online cursus Logistiek & Supply chain management

Logistiek management is een uitdagend vakgebied. Het inrichten van de juiste processen stroomlijnen kan het verschil maken in het succes van je organisatie. Met deze online cursus verzamel je een goede basis aan kennis en kunde op het gebied van logistiek en supply chain management. 

Logistiek management is een uitdagend vakgebied. Het inrichten van de juiste processen stroomlijnen kan het verschil maken in het succes van je organisatie. Met deze online cursus verzamel je een goede basis aan kennis en kunde op het gebied van logistiek en supply chain management. Op basis van theorie en achtergrond ga je direct aan de slag met praktische opdrachten in je eigen organisatie.


In de online cursus “Logistiek & Supply chain management” leer je het optimaliseren van de logistieke keten, het optimaliseren van processen en balans vinden tussen klantwensen en kosten.

Duur van de online cursus

De online training “Logistiek & Supply chain management” duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze online cursus is perfect voor iedereen die aan de slag wil met logistiek management. Of je nu nieuwsgierig bent naar het vakgebied of er al werkzaam bent en wat meer basiskennis wil. Deze online training is de perfecte introductie.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Certificaat

Na het afronden van de training, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tag: 50plus opleidingen