Persoonlijke effectiviteit

Online cursus Persoonlijke effectiviteit

Ken je dat onvoldane gevoel dat niets vanzelf gaat of dat je niet gedaan krijgt wat je wil? In deze online cursus reiken we je de tools aan die je nodig hebt om daar verandering in te brengen. Je werkt aan zelfinzicht, zodat je niet meer in die bekende valkuilen stapt. 

Deze praktische online cursus helpt je je persoonlijke effectiviteit te verbeteren en maakt deel uit van het thema persoonlijke effectiviteit.

Ken je dat onvoldane gevoel dat niets vanzelf gaat of dat je niet gedaan krijgt wat je wil? In deze online training reiken we je de tools aan die je nodig hebt om daar verandering in te brengen. Je werkt aan zelfinzicht, zodat je niet meer in die bekende valkuilen stapt. Dit combineren we met een set praktische tips, tools en opdrachten om te zorgen dat je weer effectief en succesvol wordt.
In de online cursus “Persoonlijke effectiviteit” leer je je eigen talenten kennen, effectief gedrag ontwikkelen en resultaat bereiken in je werk.

Duur van de online cursus

De online training “Persoonlijke effectiviteit” duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

De online training persoonlijke effectiviteit is voor mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Als je het gevoel hebt dat je efficiënter en effectiever zou kunnen werken, dan is dit een goed begin.

Lesmaterialen

De online cursus “Hoe werkt de gemeente bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Certificaat

Na het volgen van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tags: 2019 - Soft-skills