Strategisch management

Online cursus Strategisch management

Wil je je oriënteren op management op het hoogste niveau in een organisatie of beter begrijpen hoe je jouw eigen organisatie koers kan geven? Dan is deze onlne cursus een perfect vertrekpunt.

Deze online cursus leert je alles over stategisch management en maakt deel uit van het thema management.

Strategisch management is je volgende stap in een management carrière. Wil je je oriënteren op management op het hoogste niveau in een organisatie of beter begrijpen hoe je jouw eigen organisatie koers kan geven? Dan is deze training een perfect vertrekpunt. We nemen je mee in de wereld van de strategisch manager en helpen je kennis en vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om succesvol te zijn in het vakgebied.


In de online cursus “Strategisch management” leer je begrijpen hoe strategie (door)werkt op alle niveaus van een organisatie, hoe je een groeistrategie inricht, welke markt en marktvormen en precies zijn en hoe je strategisch beleid implementeert in een organisatie.

Duur van de online cursus

De online training “Strategisch management” duurt ongeveer 4 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Zelfstandig ondernemers, leiders binnen startups of managers op operationeel of tactisch niveau die toe zijn aan het volgende niveau van leiderschap. Deze online training werkt voor mensen die echt op korte termijn aan de slag willen als organisatiestrateeg.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Certificaat

Na het afronden van de online cursus ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tags: Professionalisering