Personal branding

Online cursus Personal branding

Het is belangrijk dat iedereen weet wat je in huis hebt. Dat scherp neerzetten en naar buiten dragen, leer je in deze online cursus. We kijken van binnen naar buiten. Eerst goed weten wat je in huis hebt en dit vervolgens op overtuigende wijze wereldkundig maken.

Deze uitgebreide online cursus helpt je jezelf goed op de markt te zetten en maakt deel uit van het thema persoonlijke effectiviteit.

Het is steeds belangrijker om gevonden en gezien te worden. Niet alleen op Social Media, maar ook gewoon in je organisatie. Bijvoorbeeld als je wil zorgen dat je leuke opdrachten toegespeeld krijgt. Dan is het belangrijk dat iedereen weet wat je in huis hebt en waar je echt goed in bent. Dat scherp neerzetten en naar buiten dragen, leer je in deze online training. We kijken van binnen naar buiten. Eerst goed weten wat je in huis hebt en dit vervolgens op overtuigende wijze wereldkundig maken.


In de online cursus “Personal brandig” leer je je eigen unieke talenten beter kennen, je eigen merkwaarden formuleren en uitstralen en jezelf verkopen in elke situatie.

Duur van de online cursus

De online training “Personal branding” duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Personal branding is eigenlijk voor iedereen. Iedereen die zichzelf net als een merk sterk in de markt wil zetten. Het is een introductie en daarmee geschikt om te starten zonder voorkennis van personal branding.

Lesmaterialen

De online cursus “Hoe werkt de gemeente bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Certificaat

Na het volgen van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tags: Professionalisering