Microsoft Outlook basis

Online cursus Microsoft Outlook basis

Iedereen gebruikt tegenwoordig Microsoft Outlook voor E-mail en agendabeheer. Zoals met de meeste producten van Microsoft zijn er veel meer mogelijkheden dan je in eerste instantie denkt. Met slim gebruik van de software kan je efficiënter werken. In deze online cursus leer je de hele basis van Outlook kennen. Alle praktische tips en tools komen langs. Je leert het ook direct toepassen en inrichten.

Iedereen gebruikt tegenwoordig Microsoft Outlook voor E-mail en agendabeheer. Zoals met de meeste producten van Microsoft zijn er veel meer mogelijkheden dan je in eerste instantie denkt. Met slim gebruik van de software kan je efficiënter werken. In deze online cursus leer je de hele basis van Outlook kennen. Alle praktische tips en tools komen langs. Je leert het ook direct toepassen en inrichten. Komen jouw E-mails bijvoorbeeld al automatisch in mappen? En maak je gebruik van categorieën en kleuren in je agenda? Na deze online training weet je precies hoe dat werkt en wat je er aan hebt.

Duur van de online cursus

De duur van de online training “Microsoft Outlook basis” is ongeveer 3 weken. Elke dag is er een klein hoofdstuk, waardoor je weer wat handigheid erbij leert.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen die met Outlook werkt. Kom je niet veel verder dan een mailtje sturen en een afspraak plannen? Dan is dit een goed begin om je kennis te vergroten. Het  is voor deze training praktisch als je werkelijk beschikking hebt over Microsoft Outlook, zodat je direct dingen kan toepassen (welke versie je hebt, maakt niet uit).

Lesmaterialen

De online cursus “Microsoft Outlook basis” bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tag: 50plus opleidingen