Timemanagement

Online cursus Timemanagement

Er bestaan een aantal eenvoudige technieken en modellen die je direct op weg kunnen helpen om je werkt en tijd beter te organiseren. Deze online cursus zal je hiermee op weg helpen.

Deze online cursus leert je technieken om je tijd beter te organiseren en maakt deel uit van de thema's management en persoonlijke effectiviteit.

Iedereen heeft wel eens te weinig tijd en teveel werk, maar op het moment dat dit structureel zo is, of als je er ongelukkig van wordt is het tijd om er iets aan te doen. Gelukkig bestaan er een heel aantal eenvoudige technieken en modellen die je direct op weg kunnen helpen om je werkt en tijd beter te organiseren. We beginnen simpel en klein en dagen je gedurende de weken steeds wat meer uit. Geen tijd voor timemanagement? Na deze online cursus zeker wel!
In de online training “Timemanagement” leer je heldere doelen stellen voor jezelf, haalbaar plannen en prioriteren en grip op stressvolle situaties krijgen.

Duur van de online cursus

De online training “Timemanagement” duurt ongeveer 5 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze online training past bij je als je tijd beter wil organiseren. Het maakt niet uit of je bij een grote productieorganisatie werkt of ZZP'er bent.

Lesmaterialen

De online cursus “Hoe werkt de gemeente bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tags: Leiderschap - 2019 - Professionalisering - Soft-skills