Organisatiepsychologie

Online cursus Organisatiepsychologie

Heb jij je bijvoorbeeld altijd afgevraagd hoe teamdynamiek precies werkt en waarom groepen mensen in een organisatie zich altijd op een bepaalde manier gedragen? Dan is deze online cursus wat voor jou. Het helpt je om mensen beter te begrijpen, makkelijker aansluiting te vinden en effectiever richting te kunnen geven aan de mensen in een organisatie.

Heb jij je bijvoorbeeld altijd afgevraagd hoe teamdynamiek precies werkt en waarom groepen mensen in een organisatie zich altijd op een bepaalde manier gedragen? Dan is deze online cursus wat voor jou. We gaan in op diverse modellen en theorieën en daardoor leer je kijken naar de psychologie van de mens in een organisatie. Dit helpt je om mensen beter te begrijpen, makkelijker aansluiting te vinden en effectiever richting te kunnen geven aan de mensen in een organisatie.


In de online cursus "Organisatiepsychologie" leer je wat organisatiepsychologie inhoudt, trends en nieuwe ontdekkingen/ontwikkelingen in het vakgebied, persoonlijkheid en motivatie begrijpen, groepsgedrag en teamdynamiek herkennen en omgaan met politiek en macht in een organisatie.

Duur van de online cursus

De online training "Organisatiepsychologie" duurt ongeveer 5 weken. 

Doelgroep

Organisatiepsychologie is voor iedereen relevant die meer wil snappen van mensen in organisaties. In deze online training leer je in vogelvlucht het vakgebied kennen en verdiepen we een aantal kennis en vaardigheidsaspecten. Ben je altijd al geïnteresseerd in mensen binnen organisaties en wat hun gedrag drijft? Dan is deze training een goed begin.

Lesmaterialen

De online cursus bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatievragen, Certificaat.

Certificaat

Na het afronden van de training, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tags: Leiderschap - Professionalisering