Microsoft Sharepoint basis

Online cursus Microsoft Sharepoint basis

Sharepoint is een effectieve tool om je werk te organiseren, te delen en samen te werken. Het wordt gebruikt in grote corporates, onderwijsinstellingen en MKB bedrijven. De mogelijkheden lijken soms eindeloos en dat is voor het leren kennen van de applicatie niet altijd fijn. Daarom leer je in deze praktische online cursus de basis van Sharepoint goed onder de knie te krijgen.

Sharepoint is een effectieve tool om je werk te organiseren, te delen en samen te werken. Het wordt gebruikt in grote corporates, onderwijsinstellingen en in alle soorten MKB bedrijven. Met veel of weinig medewerkers is Sharepoint erg praktisch. Steeds meer organisaties werken er mee. Toch wordt het ook door veel mensen niet begrepen of effectief ingezet. De mogelijkheden lijken soms eindeloos en dat is voor het leren kennen van de applicatie niet altijd fijn. Daarom leer je in deze praktische online cursus de basis van Sharepoint goed onder de knie te krijgen.

Doel van de cursus

De online cursus 'Microsoft Sharepoint basis' helpt je om de basis van Sharepoint goed onder de knie te krijgen.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Gebruikmaken van alle basisfunctionaliteiten in Microsoft Sharepoint
  • Slim werken met bibliotheken
  • Lijsten maken
  • Samenwerken met Excel
  • Machtigingen aanpassen en inrichten

Duur en studiebelasting

De online training duurt ongeveer 5 weken. Elke dag komt er een onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Deze online cursus is voor iedereen die voor werk of privé gebruik maakt van Sharepoint of er gebruik van wil gaan maken. Heb je er weinig ervaring mee, weet je niet waar je moet beginnen of heb je het gevoel er veel meer uit te kunnen halen? Dan is deze training je perfecte start.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Instructies en procedures opvolgen, Leren.

Lesmaterialen

De online cursus 'Microsoft Sharepoint basis' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een bewijs van deelname ontvangen in de vorm van een certificaat.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.