Microsoft Sharepoint basis

Online cursus Microsoft Sharepoint basis

Sharepoint is een effectieve tool om je werk te organiseren, te delen en samen te werken. Het wordt gebruikt in grote corporates, onderwijsinstellingen en MKB bedrijven. De mogelijkheden lijken soms eindeloos en dat is voor het leren kennen van de applicatie niet altijd fijn. Daarom leer je in deze praktische online cursus de basis van Sharepoint goed in de vingers te krijgen.

Sharepoint is een effectieve tool om je werk te organiseren, te delen en samen te werken. Het wordt gebruikt in grote corporates, onderwijsinstellingen en alle soorten MKB bedrijven. Met veel of weinig medewerkers is Sharepoint erg praktisch. Steeds meer organisaties werken er mee. Maar het wordt ook door veel mensen niet begrepen of effectief ingezet. De mogelijkheden lijken soms eindeloos en dat is voor het leren kennen van de applicatie niet altijd fijn. Daarom leer je in deze praktische online cursus de basis van Sharepoint goed in de vingers te krijgen.


In de online cursus “Microsoft Sharepoint basis” leer je alle basisfunctionaliteiten te gebruiken, slim werken met bibliotheken, lijsten maken en samenwerken met Excel en machtigingen aanpassen en inrichten.

Duur van de online cursus

De online training duurt ongeveer 5 weken. Elke dag komt er een onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze online cursus is voor iedereen die voor werk of privé gebruik maakt van Sharepoint of er gebruik van wil gaan maken. Heb je er weinig ervaring mee, weet je niet waar je moet beginnen of heb je het gevoel er veel meer uit te kunnen halen? Dan is deze training je perfecte start.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Certificaat

Na het afronden van de training, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tag: 50plus opleidingen