Efficiënt mailbox management

Online cursus Efficiënt mailbox management

Stroomt je mailbox dagelijks over? Ben je altijd je mail kwijt? Heb je geen idee waar je moet beginnen met organiseren van je mailbox? Dan is deze online cursus Efficiënt mailbox management echt iets voor jou. In deze cursus leer je snel en praktisch je mail onder controle te krijgen. 

Als je groeit in je functie neemt normaliter ook het mailverkeer van en naar jou sterk toe. Je mailbox stroomt dagelijks over van de nieuwe mails, je bent altijd dat ene mailtje kwijt en je weet eigenlijk niet zo goed hoe je dit nu effectief kunt organiseren. Hoeveel mails staan er op dit moment in je inbox? Staan de gelezen mails tussen de ongelezen? Ken je dat gevoel of erger, maak je dit dagelijks mee? Dan is deze online training echt wat voor jou.


Doel van de cursus

In de online cursus 'Efficiënt mailbox management' leer je simpel en praktisch je mail onder controle te krijgen. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Postvak IN indelen
  • Mails opruimen en archiveren
  • Werken met PST-bestanden

Duur en studiebelasting

De online training 'Efficiënt mailbox management' duurt ongeveer 1 week. Elke dag komt er een klein onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Deze training is perfect geschikt als je jouw dag steeds wil starten met een lege mailbox en grip wil houden op dat eindeloze mailverkeer. Dit is een compacte basistraining die je helpt als introductie in het onderwerp.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De online cursus 'Efficiënt mailbox management' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname. 

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.