Storytelling in het kort

Storytelling in het kort

In deze korte online training leer je de basis van storytelling. Wat het precies is en hoe je nu echt een goed verhaal vertelt om mensen te overtuigen. Je leert in slechts een week dagelijks meer over storytelling en de achtergrond van deze slimme werkwijze.

Deze compacte training leert je kort wat storytelling is en hoe je het kunt inzetten en maakt deel uit van het thema  communicatie & presentatie.

In deze korte online training leer je de basis van storytelling. Wat het precies is en hoe je nu echt een goed verhaal vertelt om mensen te overtuigen. Je leert in slechts een week dagelijks meer over storytelling en de achtergrond van deze slimme werkwijze. Verder leer je in deze online training “Storytelling in het kort” wat de kracht is van een verhaal, alle elementen van storytelling en het concept van ‘The Hero’s Journey”.

Duur

De online training “Storytelling in het kort” duurt ongeveer 1 week. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze online training is perfect geschikt als je een snelle start wilt maken met storytelling.

Lesmaterialen

De online training “Hoe werkt de gemeente bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!