Klaar voor je presentatie

Online cursus Klaar voor je presentatie

Presenteren, veel mensen weten niet goed waar ze moeten beginnen. Een goede voorbereiding is bij een presentatie erg belangrijk, zodat je zelfverzekerd de presentatie kan geven. In de online cursus “Klaar voor je presentatie” bereidt je jezelf voor op een presentatie. 

Presenteren, veel mensen weten niet goed waar ze moeten beginnen. Een goede voorbereiding is bij een presentatie erg belangrijk, zodat je zelfverzekerd de presentatie kan geven. In de online training “Klaar voor je presentatie” bereidt je jezelf voor op een presentatie.

De cursus is opgebouwd om te volgen richting je presentatie. Je start hem dus als je een week voor je presentatie zit. Elke dag doe je een stukje van je voorbereiding en krijg je belangrijke tricks en tips voor je presentatie. Zo ben je optimaal voorbereidt op de dag van je presentatie.

Duur

De online cursus “Klaar voor je presentatie” duurt ongeveer 1 week. Elke dag komt een klein onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed opslaat en je naar je presentatie toe kan werken.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die een opfrisser nodig heeft of begeleid wil worden tot de dag van de presentatie. Start deze training 5 dagen voordat je moet presenteren en je bent voorbereid en op de hoogte voor je start.

Lesmaterialen

De online training “Hoe werkt de gemeente bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Certificaat

Na het afronden van de training, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!