Assertiviteit in het kort

Online cursus Assertiviteit in het kort

In de online cursus “Assertiviteit in het kort” leer je de basis over assertiviteit. Assertiviteit is voor veel mensen een complex onderwerp. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen sub-assertief en agressief? Als je dit wil snappen, is deze introductietraining een goed begin. De training is vooral interessant als je nog niet weet of je uitdaging met meer assertiviteit op te lossen is. 

In de online cursus “Assertiviteit in het kort” leer je de basis over assertiviteit. Assertiviteit is voor veel mensen een complex onderwerp. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen sub-assertief en agressief? Als je dit wil snappen, is deze introductietraining een goed begin. De cursus is vooral interessant als je nog niet weet of je uitdaging met meer assertiviteit op te lossen is. 

Duur van de online cursus

De duur van de online training “Assertiviteit in het kort” is ongeveer 1 week. Iedere dag komt er een klein hoofdstuk aan bod.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die wil weten hoe je assertiever wordt, maar niet zeker weet of dit de oplossing is voor het probleem.

Lesmaterialen

De online cursus “Hoe werkt de gemeente bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!