Feedback geven en ontvangen

Online cursus Feedback geven en ontvangen

In de online cursus “Feedback geven en ontvangen” leer je slim, in een paar minuten per dag, de impact van je feedback vergroten. Je leert ook hoe je er mee kan beginnen als je het spannend vindt om mensen aan te spreken op hun gedrag en daarnaast werk je ook aan het ontvangen van feedback.

In de online cursus “Feedback geven en ontvangen” leer je slim, in een paar minuten per dag, de impact van je feedback vergroten. Je leert ook hoe je er mee kan beginnen als je het spannend vindt om mensen aan te spreken op hun gedrag en daarnaast werk je ook aan het ontvangen van feedback. Verder leer je ook hoe je gepast omgaat met de reactie die de ander geeft op de feedback. Dat lijkt heel eenvoudig, maar weet jij hoe je zelf echt effectief kan worden door feedback? Heb je er wel eens naar gevraagd? Deze online cursus helpt je op weg.

Duur van de online cursus

De online training “Feedback geven en ontvangen” duurt ongeveer 3 weken en is opgebouwd uit korte hoofdstukken, zodat je niet ineens te veel informatie op hoeft te slaan.

Doelgroep

Feedback is voor iedereen en deze training dus ook. Eigenlijk is het vaste kost voor iedereen die op regelmatige basis samenwerkt of leiding geeft.

Lesmaterialen

De online training “Hoe werkt de gemeente bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Certificaat

Na het afronden van de online cursus ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tags: Leiderschap - 2019 - Professionalisering - Soft-skills