Google Analytics

Online cursus Google Analytics

Google Analytics is de populairste applicatie om het gedrag van de bezoekers op je website te meten. In deze online cursus leer je Google Analytics op te zetten en in te richten, leer je hoe je rapportages kunt maken en interpreteren en hoe je jouw website continu kunt verbeteren.

Google Analytics is de populairste applicatie om het gedrag van de bezoekers op je website te meten. Het geeft inzicht in alles wat zich op jouw website afspeelt. Zo kan je zien wie je website bezoekt, welke pagina’s goed bekeken worden en bijvoorbeeld wie er ook werkelijk iets koopt op je site.

In deze online cursus leer je Google Analytics opzetten en inrichten, je leert hoe je rapportages kan maken en interpreteren en hoe je jouw website continu kan verbeteren. De cursus start bij het begin en neemt je mee door de basisfuncties van het platform. Bij afronding van de training heb je een eigen Analytics account opgezet en weet je hoe je ermee werkt. Kortom, als je wil leren hoe je het gedrag van je website bezoekers en op social media kan analyseren en effectief kan inspelen op het gedrag van jouw websitebezoekers moet je deze training zeker volgen.

Duur van deze online cursus Google Analytics

De training “Google Analytics” duurt ongeveer 3 weken en is onderverdeeld in kleine hoofdstukjes, zodat je niet te veel ineens leert.

Doelgroep

Deze training is perfect geschikt voor de starter op het gebied van Google Analytics.

Lesmaterialen

De online cursus “Google Analytics” bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Toetsing

Deze online training wordt niet afgerond met een toetsing.

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tag: 50plus opleidingen, mkb en retail