Online training Starten met officemanagement

Starten met Officemanagement

Als officemanager gaat je focus vooral naar het verzorgen van de interne en externe communicatie en het organiseren van overlegmomenten. Wil je starten als officemanager of heb je behoefte aan meer achtergrond en een goede basis om te werken? Start dan deze training.

Deze training helpt je te starten als officemanager en maakt deel uit van de thema's management en communicatie & presentatie.

Als officemanager ben je een spin in het web. Je bent ondersteunend aan je afdeling. Jouw focus gaat vooral naar het verzorgen van de interne en externe communicatie en het organiseren van overlegmomenten. De officemanager zorgt er voor dat alles als een geoliede machine loopt. Wil je starten als officemanager of heb je behoefte aan meer achtergrond en een goede basis om te werken? Start dan deze training.


In de online training “Starten met officemanagement” leer je weten wat de rol van officemanager inhoudt, georganiseerd werken met bijvoorbeeld documentmanagement en het belang van interne en externe communicatie begrijpen.

Duur

De online training “Starten met officemanagement” duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze training officemanagement biedt een introductie in het vakgebied. Overweeg je om een opleiding te gaan volgen als officemanager of ben je in de functie gerold zonder achtergrond? Dan past deze training wellicht goed.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatievragen, Certificaat.

Toetsing

Bij de online training “Starten met officemanagement” is er geen toetsing.

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

 

Tag: 50plus opleidingen