Omgaan met agressie

Online cursus Omgaan met agressie

In deze online cursus van drie weken leer je elke dag meer over agressie. Je leert het herkennen en gepast handelen. Agressie doet zich namelijk voor in zeer diverse vormen. Van fysiek tot verbaal. In elke situatie moet je anders handelen, maar gelukkig zijn er een aantal basis uitgangspunten en technieken die in deze cursus aan bod komen.

In deze online cursus van drie weken leer je elke dag meer over agressie. Je leert het herkennen en gepast handelen. Agressie doet zich namelijk voor in zeer diverse vormen. Van fysiek tot verbaal. In elke situatie moet je anders handelen, maar gelukkig zijn er een aantal basis uitgangspunten en technieken. Deze uitgangspunten en technieken kan je gebruiken om in al die situaties effectief te reageren.


In de online cursus “Omgaan met agressie” leer je wat agressie precies is, de verschillende vormen van agressie herkennen en effectief met agressie omgaan.

Duur van de online cursus

De online training “Omgaan met agressie” duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Omgaan met agressie is met name geschikt voor mensen die in een functie zitten waarbij agressie van klanten of collega’s voorkomt. Bijvoorbeeld als je bij een klantenservice of klachtenlijn werkt. De online training is ook prima geschikt als je leiding geeft aan mensen in deze functies. Je leert dan wat ze doormaken en hoe je ze kan helpen.

Lesmaterialen

De online cursus “Hoe werkt de gemeente bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Certificaat

Na het volgen van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!