Assertief en effectief organiseren

Online cursus Assertief en effectief organiseren

Deze online cursus is speciaal ontwikkeld om efficienter te leren werken. Je leert om assertief op te treden en ‘nee’ te zeggen zonder dat het vervelend over komt op andere en daarnaast leer je je eigen doelen stellen en deze ook werkelijk behalen.

In deze online cursus leer je efficiënter werken en assertief en effectief te organiseren. Deze training is speciaal ontwikkeld door Schoevers voor supportmedewerkers, deze training past namelijk prima tussen werkzaamheden door. Natuurlijk is deze training niet alleen interessant voor supportmedewerkers, maar ook voor andere die hier moeite mee hebben. Je leert om assertief op te treden en ‘nee’ te zeggen zonder dat het vervelend over komt op andere en daarnaast leer je je eigen doelen stellen en deze ook werkelijk behalen. Verder leer je het goed structureren en georganiseerd uitvoeren van je werk. Zo kan je aan hoge verwachtingen voldoen zonder een hoop stress.

Duur van de online cursus

De duur van de online training “Assertief en effectief organiseren” is ongeveer 3 weken. Iedere dag is er een kort blokje, zodat de training makkelijk naast het werk te volgen is en zodat je alle informatie goed opslaat.

Doelgroep

Deze training past heel goed bij Officemanagers, Management assistenten en andere support professionals. Maar de training kan door iedereen gevolgd worden die moeite heeft met ‘nee’ zeggen en gestructureerd en georganiseerd te werken.

Lesmaterialen

De online cursus “Assertief en effectief organiseren” bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatievragen, Certificaat.

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tags: 2019 - soft-skills