Wet financieel toezicht WFT

Online cursus Wet Financieel Toezicht WFT

De Wet Financieel Toezicht is van toepassing om te zorgen voor juist handelen in de financiële markt. Deze online cursuscursus is een introductie en daarmee ook een prima voorloper op de werkelijke WFT opleidingen.

Deze online cursus helpt je de Wet Financieel Toezicht te begrijpen en maakt deel uit van het thema financieel & administratie.

De Wet Financieel Toezicht is van toepassing om te zorgen voor juist handelen in de financiële markt. Veel medewerkers moeten verplicht WFT examen doen om te laten zien dat ze op de hoogte zijn en om hun functie te mogen uitoefenen. Heb je dat niet maar wil je wel goed op de hoogte zijn van de wet? Of wil je bijvoorbeeld begrijpen wat je kanten of medewerkers nu precies moeten kennen? Deze introductie geeft je daar een goed beeld van. Het is een introductie en daarmee ook een prima voorloper op de werkelijke WFT opleidingen en vervolgens examens.

In de online cursus 'Wet Financieel Toezicht WFT' leer je weten wat de Wet Financieel Toezicht precies inhoudt, werken volgens de uitgangspunten en weten wat wel en niet geadviseerd mag worden.

Duur van de online cursus

De online training 'Wet Financieel Toezicht WFT' duurt ongeveer 4 weken.

Doelgroep

Iedereen die actief is in banken of verzekeringswezen. Speciaal als je niet verplicht je WFT diploma moet halen maar wel goed op de hoogte wilt zijn van de wet en de consequenties. Ook ideaal dus als je als ZZP’er een klus hebt binnen banken of verzekeraars of bijvoorbeeld als je veel klanten in die markt hebt. Dit is GEEN vervanging voor de gecertificeerde WFT Basis of andere training.

Lesmaterialen

De opleiding bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatievragen, Certificaat

Certificaat

Na het volgen van de online cursus ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tag: 50plus opleidingen