Timemanagement in het kort

Online cursus Timemanagement in het kort

Deze korte online cursus timemanagement leert je de basisbeginselen van het vak. Een simpele introductie om je allereerste stap te zetten in effectiever omgaan met je tijd. Verwacht geen wonderen maar verwacht wel verbetering!

Deze mini-training 'Timemanagement in het kort' leert je de basisbeginselen van het vak. Je leert over tijdvreters, prioriteiten stellen en timemanagement volgens Steven Covey. Een simpele introductie om je allereerste stap te zetten in effectiever met je tijd omgaan. Verwacht geen wonderen maar verwacht wel verbetering! 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van tijdvreters
  • Verbetering in het effectiever omgaan met je tijd
  • Beter prioriteiten stellen
  • Beter zicht op je planning

Duur en studiebelasting

De online training 'Timemanagement in het kort' duurt ongeveer 1 week. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Iedereen die wil starten met timemanagement maar er eigenlijk 'geen tijd' voor heeft. Deze korte introductie helpt je slim op weg.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Plannen en organiseren.

Lesmaterialen

De online cursus 'Timemanagement in het kort' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

De online cursus 'Timemanagement in het kort' wordt afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.