Microsoft PowerPoint basis

Online cursus Microsoft PowerPoint basis

PowerPoint is de perfecte tool om presentaties mee te geven voor klanten, collega’s en ander soort publiek. Maar veel mensen worstelen met de juiste instellingen en vormgeving. In deze online cursus leer je de basis zodat je een mooie presentatie kunt geven.

PowerPoint is de perfecte tool om presentaties mee te geven voor klanten, collega’s en ander soort publiek. Maar veel mensen worstelen met de juiste instellingen en vormgeving. Hoe zorg je bijvoorbeeld dat animaties strak en snel werken en niet afleiden in je verhaal.
In de online cursus “Microsoft PowerPoint basis” leer je de basis zodat je een mooie presentatie kan geven. Je leert onder andere snel en slim werken met PowerPoint, alles over dia-modellen, opmaken en animeren.

Duur van de online cursus

De online training “Microsoft PowerPoint basis” duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze training is een starterstraining voor iedereen die goed wil leren werken met PowerPoint. Voorkennis is niet vereist.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Certificaat

Als je een training volledig afrond en slaagt voor de toets ontvang je van de opleider een certificaat.

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn volledigheid.
  2. Is de training klaar dan ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail.
  3. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en klik je op ‘Mijn Dashboard”. Hier kun je kiezen voor de training waar je het certificaat van wilt downloaden. Na kiezen van de juiste training scrol je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: het certificaat komt pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus!

Het certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!