Schrijven met het piramideprincipe

Online cursus Schrijven met het piramideprincipe

Piramidaal schrijven is een manier van schrijven die je helpt je lezer vanaf het begin mee te nemen in je verhaal.  In deze online cursus leer je piramidaal schrijven. We gaan praktisch direct aan de slag met de theorie, voorbeelden en je start ook direct met zelf piramidaal schrijven en zelfs denken!

Deze uitgebreide online cursus helpt je met piramidaal schrijven en maakt deel uit van het thema communicatie.

Piramidaal schrijven is effectief. Het is een manier van schrijven die je helpt je lezer vanaf het begin mee te nemen in je verhaal. Je start met de kern en verdiept daarna, maar dat is niet alles. In deze training leer je piramidaal schrijven. We gaan praktisch direct aan de slag met de theorie, voorbeelden en je start ook direct met zelf piramidaal schrijven en zelfs denken!
In de online cursus “Schrijven met het piramideprincipe” leer je hoe piramidaal schrijven precies werkt, wat het voor jezelf en voor de lezer oplevert en hoe je structureert vanuit lezersperspectief.

Duur van de online cursus

De online training “Schrijven met het piramideprincipe” duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

De training is voor iedereen die beleidstukken, artikelen, nieuwsbrieven, essays of bijvoorbeeld lange brieven schrijft. Of voor als je vaak teksten schrijft voor mensen met weinig tijd om te lezen. Je schrijfniveau maakt niet uit.

Lesmaterialen

De online training “Hoe werkt de gemeente bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Certificaat

Na het afronden van de online cursus ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!