At Monday
IPMA

Online cursus IPMA

IPMA-D is een internationaal erkende certificering voor de beginnende projectmanager, waarbij de kandidaat getest wordt op zijn of haar kennis over 28 competenties. Deze online introductie cursus is niet ‘certificerend’, maar geeft je de perfecte basis voor je stap naar officiële certificering.

IPMA-D is een internationaal erkende certificering voor de beginnende projectmanager, waarbij de kandidaat getest wordt op zijn of haar kennis over 28 competenties. Deze competenties bestrijken een groot aantal projectmanagement onderwerpen, zoals planning, budgettering, risico management, scope, projectorganisatie, persoonlijke communicatie, leiderschap, conflicten, strategie, agile en scrum. Deze online introductie cursus is niet ‘certificerend’, maar geeft je de perfecte basis voor je stap naar officiële certificering.


In de online cursus “IPMA” leer je het verkrijgen van basiskennis van projectmanagement methoden en onderliggende theoretische modellen, professionaliseren in het vak en in staat te zijn niet-complexe projecten te managen.

Duur van de online cursus

De online training “IPMA” duurt ongeveer 5 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor beginnende projectmanagers, die nog geen of alleen kleine projecten geleid hebben

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies en Evaluatie

Toetsing

Bij de online cursus “IPMA” is er geen toetsing.