Onderzoeksvaardigheden

Online cursus Onderzoeksvaardigheden

Tegenwoordig is er steeds meer aandacht voor data analyse en bijvoorbeeld Big Data. Maar met alleen data kom je er echt niet. Snappen hoe je omgaat met data, deze interpreteert en in een onderzoeksformat zet, is minstens zo belangrijk. In deze online cursus leer je hoe een onderzoek opgezet wordt.

Tegenwoordig is er steeds meer aandacht voor data analyse en bijvoorbeeld Big Data. Maar met alleen data kom je er echt niet. Snappen hoe je omgaat met data, deze interpreteert en in een onderzoeksformat zet, is minstens zo belangrijk. In deze online cursus leer je hoe een onderzoek opgezet wordt. Waar het aan moet voldoen en hoe je zorgt dat het valide resultaten oplevert.

In de online cursus ‘Onderzoeksvaardigheden’ leer je een degelijk onderzoek opzetten wat ook werkelijk meet wat je wil, de basistheorie van onderzoeksvaardigheden in brede zin en je eerst eigen onderzoek vanaf het begin af aan opzetten.

Duur van de online cursus

De online training ‘Onderzoeksvaardigheden’ duurt ongeveer 4 weken.

Doelgroep

Deze online training is perfect voor iedereen die een goede basis wil op het gebied van onderzoeksvaardigheden. Voor eigen onderzoeken of als hulp bij je afstuderen bijvoorbeeld.

Lesmaterialen

De online cursus bestaat uit: E-Book, Evaluatie, Certificaat.

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!