Jouw zakelijke financiën

Online cursus Jouw zakelijke financiën

Ben je een van die mensen die nooit omkijkt naar zijn loonstrook? Of die er juist vaak naar kijkt maar niet veel van snapt? Deze online cursus helpt je op weg. Op eenvoudige wijze lopen we alle thema’s langs die te maken hebben met zakelijke financiën.

Ben je een van die mensen die nooit omkijkt naar zijn loonstrook? Of die er juist vaak naar kijkt maar niet veel van snapt? Deze online cursus helpt je op weg. Op eenvoudige wijze lopen we alle thema’s langs die te maken hebben met zakelijke financiën. Van loonstrook tot verzekeringen en CAO’s. Je leert eindelijk goed begrijpen hoe je zakelijke financiën in elkaar steken en waarom je nu precies al die cijfers op je loonstrook ziet staan. Hiermee ben je beter op de hoogte en kan je ook zakelijk zorgen dat je grip hebt op je financiën.


In de online cursus “Jouw zakelijke financiën” leer je hoe je je eigen salarisstrook leest en deze beter begrijpt, hoe je secundaire arbeidsvoorwaarden fiscaal worden belast, wat je rechten en verplichtingen uit de arbeidsovereenkomst zijn en je weet welke sociale verzekeringen op jou als werknemer van toepassing zijn.

Duur van de online cursus

De online training “Jouw zakelijke financiën” duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een klein onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze online cursus is voor iedereen die een loonstrook ontvangt van een werkgever en wil weten hoe zakelijke financiën nu precies in elkaar zitten.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Toetsing

Je zal een bewijs van deelname ontvangen, door middel van een certificaat.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, Dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.