Jouw zakelijke financiën

Online cursus Jouw zakelijke financiën

Ben je een van die mensen die nooit omkijkt naar zijn loonstrook? Of die er juist vaak naar kijkt maar niet veel van snapt? Deze online cursus helpt je op weg. Op eenvoudige wijze lopen we alle thema’s langs die te maken hebben met zakelijke financiën.

Ben je een van die mensen die nooit omkijkt naar zijn loonstrook? Of die er juist vaak naar kijkt maar niet veel van snapt? Deze online cursus helpt je op weg. Op eenvoudige wijze lopen we alle thema’s langs die te maken hebben met zakelijke financiën. Van loonstrook tot verzekeringen en CAO’s. Je leert eindelijk goed begrijpen hoe je zakelijke financiën in elkaar steken en waarom je nu precies al die cijfers op je loonstrook ziet staan. Hiermee ben je beter op de hoogte en kan je ook zakelijk zorgen dat je grip hebt op je financiën.


In de online cursus “Jouw zakelijke financiën” leer je hoe je je eigen salarisstrook leest en deze beter begrijpt, hoe je secundaire arbeidsvoorwaarden fiscaal worden belast, wat je rechten en verplichtingen uit de arbeidsovereenkomst zijn en je weet welke sociale verzekeringen op jou als werknemer van toepassing zijn.

Duur van de online cursus

De online training “Jouw zakelijke financiën” duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een klein onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze online cursus is voor iedereen die een loonstrook ontvangt van een werkgever en wil weten hoe zakelijke financiën nu precies in elkaar zitten.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!