Pitchen voor een nieuwe baan

Online cursus Pitchen voor een nieuwe baan

Je wil zo snel mogelijk weer aan het werk en bent op zoek naar een nieuwe baan. Bij het vinden van een nieuwe baan is voorbereiding en strategie heel belangrijk. Waar begin je in je voorbereiding op een sollicitatie en welke talenten heb je in huis die je kan gebruiken? Dat leer je in deze online cursus.

Deze praktische online cursus leert je op een goede manier pitchen en maakt deel uit van de thema's HR en persoonlijke effectiviteit.

Je wil zo snel mogelijk weer aan het werk en bent op zoek naar een nieuwe baan. Bij het vinden van een nieuwe baan is voorbereiding en strategie heel belangrijk. Waar begin je in je voorbereiding op b.v. een sollicitatie en welke talenten heb je in huis die je kan gebruiken?


In de online cursus “Pitchen voor een nieuwe baan” leer je dat allemaal. Je leer hoe je jouw persoonlijke talenten zichtbaar maakt, welke voorbereidingen je moet doen voor je gaat solliciteren en hoe je vraag en aanbod op de arbeidsmarkt je kansen beïnvloed.

Duur van de online cursus

De online training “Pitchen voor een nieuwe baan” duurt ongeveer 1 week. Elke dag komt er een klein onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed opslaat.

Doelgroep

Deze online training is wat voor jou als je op zoek bent naar een nieuwe baan. Het maakt niet uit of je op dit moment werk hebt of zoekende bent. Voorkennis is niet nodig.

Lesmaterialen

De online cursus “Hoe werkt de gemeente bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Certificaat

Na het volgen van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!